Het themablog over Japan is terug!

Het was al een tijdje stil op het themablog over Japan, maar vanaf vandaag komt daar weer verandering in. Na een paar weken offline gewerkt te hebben, is het blog nu echt live en kun je weer alles over Japan lezen. Hoog tijd dus voor een korte introductie!

Liefde voor Japan

Poseren voor de torii bij Miyajima, Japan

Mijn naam is Johan Lubbers en ik ben met mijn 26 jaar al een tijdje aan het schrijven. Dit ging vroeger vooral over games, daarna verder met een master journalistiek en de laatste tijd schrijf ik juist veel fantasy. Ik zocht echter nog een nieuwe uitdaging en dat is hierbij blogger geworden voor japan.blog.nl.

Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik van dit land hou. Het begon in mijn jeugd met het spelen van videogames en de leukste en beste spellen leken steeds uit Japan te komen. Later kwam hier het kijken van anime bij, maar het was pas vorig jaar na een vakantie in Japan dat het een favoriet land van me werd. Is het het eten, de cultuur, de mix van traditie en modernisering of simpelweg de vriendelijke mensen? Waarschijnlijk allemaal een beetje!

De content

Op dit blog kun je verwachten het belangrijkste nieuws uit Japan te lezen en zo op de hoogte te blijven van wat er in het land speelt. Daarnaast komen er ook diepere artikelen over reizen in Japan, zodat je goed voorbereid daar op vakantie kan gaan. Kortere berichten van leuke weetjes en trends zijn echter ook te vinden, net als recensies over anime en de lekkerste gerechten. En als laatste laat ik jullie steeds alles weten over de aankomende evenementen, beurzen en lezingen van Japan in Nederland.

Laat je horen

Een blog is echter niet alleen een manier om op de hoogte te blijven, je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen mening geven als reactie onder een bericht. Graag zelfs! Heb je daarnaast nog vragen of suggesties, dan kun je me mailen op [email protected] Hopelijk kunnen we er zo met zijn allen een groot succes van maken!

Lees ook:Een nieuw themablog over Japan!
Lees ook:Vrouwen opgelet: op maat gemaakte naaldhakken!
Lees ook:Nederlander De Wit gaat Japanse schaatsploeg leiden
Lees ook:Japan jaagt op laatste voortvluchtige gasaanval Tokio
Lees ook:Animecon 2015 van 12 tot en met 14 juni in Den Haag

Eén reactie op “Het themablog over Japan is terug!

  1. Johanna Kommerie - Gercama

    Hoi Johan, welkom bij de Blog.nl-club! Ik wens je heel veel plezier met het bloggen en ik kom zeker zo nu en dan eens een kijkje nemen op je blog!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.