Japanse beurs Tomocon te bezoeken op 11 april

Vorig jaar vond Tomocon voor het eerst plaats en dit jaar is de beurs verplaats naar het Turfschip in Etten-Leur. Als je een fan bent  cosplay, anime, workshops en games kom je zeker aan je trekken!

De beurs is van tien uur in de ochtend tot zeven uur in de avond te bezoeken. Kaarten zijn niet meer online verkrijgbaar maar de organisatie belooft dat er meer dan voldoende tickets te verkrijgen zijn aan de kassa. Die kosten dan 20 euro.

Voor dat bedrag kun je een hele dag naar verschillende cosplay-wedstrijden kijken of naar de vele bezoekers die verkleed zullen gaan. Ook worden er workshops gegeven over cosplay en manga tekenen.

Er is verder naar muziek te luisteren die geïnspireerd is door Japan en kun je een aantal van Nintendo’s games competitief spelen. Dit is echter nog lang niet alles, bij interesse kun je het beste het volledige programma bekijken.

De focus van de beurs lijkt gericht op het laten ontmoeten van bezoekers. De slogan is zelfs: ‘Tomocon! Let’s make new friends!’ Met de vele wedstrijden, speurtochten en speeddates zou dit moeten kunnen. Laten jullie weten of het gelukt is?

Lees ook:Animecon 2015 van 12 tot en met 14 juni in Den Haag
Lees ook:Zaterdag 3 oktober Japanse markt TomoFair
Lees ook:Geisha Ladies Night
Lees ook:Abunaicon 28 t/m 30 augustus; kaartjes bijna uitverkocht
Lees ook:Impressie Japanse markt in Leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.