Borsten voelen voor het goede doel

Borsten voelen voor goede doelJapanners hebben misschien een preuts imago, maar schijn bedriegt. Je hoeft maar een manga open te slaan en de ronde borsten en korte rokjes vliegen je om de (rooie) oortjes! Daar kan de Belgische strip ‘Suske en Wiske’ niet aan tippen. Geld ophalen voor het goede doel door in borsten te knijpen, is dan ook minder gek dan je denkt. Wel eerst goed de handen wassen.

Erotiek moet de wereld redden

De borsten waren te bewonderen (en te voelen) tijdens het ‘Erotica will save the world’ evenement in Tokio en werden beschikbaar gesteld door Japanse pornosterren, die overigens liefkozend oppia momi worden genoemd. Dat maakt het dan weer minder ‘hard core’ vermoed ik. Doel van het evenement was geld inzamelen voor een Aids Fonds (STOP!AIDS).

Strikte Japanse regels

Je kon ook deelnemen aan een masturbeermarathon of je voorraad erotische speeltjes en DVD’s wat aanvullen, maar de meeste belangstelling ging toch uit naar de blote borsten. En zoals gebruikelijk in Japan, waren er strikte regels opgesteld om de verschillende onderdelen soepel te laten verlopen. De regels voor het borsten voelen waren als volgt:

1. Ga netjes in de rij staan, met een geldig ID (alleen voor 18+)
2. Doneer geld
3. Steriliseer je handen!
4. Knijp zachtjes in de borsten (2 kneepjes per hand)

Waarbij puntje 3 natuurlijk het belangrijkste is. Hygiëne voor alles. Ik was er zelf niet bij, maar ik kan me zo voorstellen dat er geen bakje met water en zeep stond, maar dat je een grondige, bacteriële reiniging moest ondergaan om tot puntje 4 te komen.

Of vrouwen ook mochten deelnemen, is mij niet bekend. Ook de regels voor de masturbeermarathon moet ik je schuldig blijven, maar ik weet zeker dat handen en andere noodzakelijke lichaamsdelen smetteloos schoon waren. Ook na de tijd.

Bron: RocketNews24, Nu.nl

Lees ook:The Order: 1886 gecensuureerd in Japan, mist tepels
Lees ook:Verkouden? Draag een mondkapje!
Lees ook:Nieuw: 3D knuffelkussen!
Lees ook:Topless model in Toyota reclame schokt kijkers
Lees ook:Kan AirBnB slagen in Japan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.