Clint Eastwoods ‘Unforgiven’ krijgt Japanse versie

Ken Wanatabe speelt in remake Unforgiven

De met 4 Oscars bekroonde western ‘Unforgiven’ uit 1992 is de eerste Amerikaanse film die een remake krijgt in Japan. Clint Eastwood was de regisseur van deze succesvolle western en speelde samen met o.a. Gene Hackman en Morgan Freeman een van de hoofdrollen. De hoofdrol in de Japanse versie wordt gespeeld door Ken Watanabe, bekend van films als ‘Inception’, ‘Batman Begins’ en ‘The last samurai’.

Geen cowboys maar samoerais

In de Japanse versie die de eenvoudige titel ‘Yurusarezarumono‘ krijgt, worden de cowboys echter vervangen door samoerais en speelt het verhaal zich af op het Noord-Japanse eiland Hokkaido. Geen rondvliegende kogels dus maar zwaardgekletter. De nieuwe film speelt zich wel -net als het origineel- af in 1880.

De Japanse acteur Ken Watanabe  zal de rol spelen die Clint Eastwood speelde. De Japans-Koreaanse regisseur Lee Sang-Il gaat de film regisseren. De film wordt dit najaar opgenomen en moet na de zomer van 2013 uitkomen. Clint Eastwood zegt verheugd te zijn dat zijn film een Japanse remake krijgt.

Bron: Japan Today, Nu.nl

Waar ging Unforgiven ook alweer over? Bekijk hier de trailer uit 1992 (Bron: YouTube)

Lees ook:Hiroshima Mon Amour opnieuw te zien in bioscoop
Lees ook:Dragon Ball Z komt terug!
Lees ook:Filmtip: Silent City
Lees ook:Godzilla inwoner van Tokio geworden
Lees ook:Nieuwe anime van Dragon Ball in juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.