Nieuwe medische website voor reizigers in Japan

De medische zorg in Japan is goed geregeld en van een hoog niveau. Alleen Japanstalige recepten, rekeningen en niet goed Engels sprekende artsen kunnen het voor buitenlanders in Japan alsnog lastig maken. De nieuwe website ‘Japan Healthcare Info‘ moet daar nu verbetering in brengen. Speciaal gemaakt voor expats en toeristen; dus ga je naar Japan? Bookmark deze link!

Medische hulp in het Engels

Japan Healthcare Info wil het eenvoudiger maken voor toeristen en expats om in Japan de juiste medische hulp en informatie te vinden. Op de website vind je uitgebreide informatie over bijvoorbeeld hoe de gezondheidszorg werkt in Japan, adressen en telefoonnummers van Engelssprekende artsen, een indicatie van verschillende behandelkosten in Japanse ziekenhuizen, je kunt het zo gek niet bedenken.

TIP: Ga je naar Japan? Noteer deze link (http://japanhealthinfo.com) of zet hem in je smartphone.

De website geeft gratis informatie, maar je kunt ook een betaald abonnement nemen die je toegang geeft tot meer faciliteiten zoals een vertaalservice, een uitgebreidere zoekfunctie en zelfs de mogelijkheid om een ambulance te boeken. Een betaald abonnement is vooral handig als je voor langere tijd in Japan woont en kost zo’n € 130 per jaar voor 1 volwassene. Als toerist kun je prima uit de voeten met de gratis informatie die de website biedt.

> Naar website Japan Healthcare Info

Lees ook:Spotify wil Azië veroveren via Japan
Lees ook:Japan geeft weer meer uit aan zorgkosten
Lees ook:Bekijk Hiroshima door de ogen van een kat
Lees ook:Tokio niet meer in top 10 duurste steden
Lees ook:Metro van Tokio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.