Oosterse dagen in Museum Klok & Peel 22 en 23 augustus

In Nederland zijn er genoeg evenementen en plekken om te kunnen genieten van alles wat Japans is. Aankomend weekend is weer iets te vinden, want het Museum Klok & Peel in Asten organiseert de Oosterse dagen op zaterdag 22 en zondag 23 augustus.

Op beide dagen kun je van 12:00 t/m 17:00 verschillende Oosterse en dus ook Japanse activiteiten zien. Er is in de tuin bijvoorbeeld een optreden met de Japanse Taiko trommelaars op zondag te horen. Verder kun je naar Bonsai-boompjes kijken, zijn er exposities met onder andere kimono’s en kun je zelfs kijken naar een demonstratie van samurai!

Als je honger krijgt moet dat geen probleem zijn, want er zal sushi en yakitori te koop zijn. Voor kinderen is er een speciaal gedeelte met activiteiten en spelletjes en er zijn ook rondleidingen om te kijken naar de klokken waar het museum om bekend staat.

het Museum Klok & Peel ligt in Asten, dat is vlakbij Eindhoven. Het museum is met de bus bereikbaar vanaf Eindhoven of Helmond, maar er zijn ook parkeerplaatsen voor mensen met de auto. De entreeprijs voor het museum is 7 euro, als je toevallig in de buurt woont klinkt dat niet veel voor een Japanse dag!

 

Lees ook:Abunaicon 28 t/m 30 augustus; kaartjes bijna uitverkocht
Lees ook:Japanse markt op 24 mei in Leiden
Lees ook:Geisha Ladies Night
Lees ook:Japanse tentoonstelling in Textielmuseum Tilburg
Lees ook:Nieuw museum in Japan toont toiletten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.