Explosie van creativiteit in Tokio

Disaster - Motoya Yukiko op Tokyo Creative Weeks

Tokyo Creative Weeks van start

De komende 3 weken staat Tokio in het teken van de ‘Tokyo Creative Weeks‘ (TCW). Overal in Tokio kom je van 10 t/m 31 oktober uiteenlopende culturele uitspattingen tegen: zang, dans, schilderkunst, in musea en theaters maar ook op straat en in parken. Er zijn 3 verschillende thema’s voor de verschillende weken: traditioneel, internationaal en modern. Creativity beyond Anticipation and Imagination.

Tokyo Creative Weeks

De 3 creatieve weken in Tokio worden georganiseerd door de ‘Tokyo Metropolitan Government’ en ‘Tokyo Culture Creation Project’. Het doel van de TCW is om Tokio als creatief centrum te promoten en tegelijkertijd kunst en cultuur onder de aandacht te brengen bij het grote publiek, met de focus op jongeren.

3 thema's Tokyo Creative Weeks

Hier alvast een kleine impressie van wat er t/m 31 oktober te zien is in Tokio: van traditionele theeceremonies en muziek tot moderne dans en absurdistische voorstellingen. Voor elk wat wils zullen we maar zeggen!

Love Premavera! - Chiho Hayashi

Love Premavera! - Chiho Hayashi

Yamamura Animation Inc.

Foto: Yamamura Animation Inc.

Sangen muziek - Yutaka Oyama

Sangen muziek - Yutaka Oyama

> Bekijk hier het volledige programma van Tokyo Creative Weeks

Bronnen: Metropolis, TCW

 

 

Lees ook:Tokyo Tower
Lees ook:Tokio in lego
Lees ook:Tokyo Sky Tree
Lees ook:Japanse tuin in Clingendael weer open
Lees ook:Bal gevonden op 306 meter hoogte in antenne Tokyo Tower

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.