Eenzaam? Neem een knuffelkussen!

Dakimakura | Foto: Danny Choo

In Japan zie je op straat en op tv weinig seksueel getint beeld- en filmmateriaal. Behalve dan de rondborstige dames in animatiefilms en manga’s. En dat deze dames populair zijn, blijkt wel uit het feit dat je er levensgrote kussens, dakimakura genaamd, van kunt kopen. Om mee te knuffelen dan hè!

 

 

 

 

 

Kussen met schaarse dame in mangastijl

De dakimakura is ontstaan in de jaren ’90 als reactie op de ‘otaku-cultuur’. Een otaku is iemand met een obsessieve interesse in vooral anime, manga en videospelletjes. Dit kunnen zowel jongens als meisjes zijn, maar de dakimakura wordt vooral gemaakt voor jongens. Op de meeste kussenslopen vind je namelijk schaars geklede manga-afbeeldingen van vrouwen.

Doe je wel de gordel om schat? | Foto: Danny Choo

Fijn een stukje rijden

Op de website van Danny Choo vind je wat creatieve voorbeelden van wat je allemaal met een dakimakura kunt doen. En dat is fatsoenlijker dan je in eerste instantie zou denken. Zo is de Japanner dan ook wel weer…

 

 

 

Lees ook: Pikante mascotte voor Japans wielrennen
Lees ook: Pikant iPhone hoesje voor dames 

Lees ook:The Order: 1886 gecensuureerd in Japan, mist tepels
Lees ook:Pikante mascotte voor Japans wielrennen
Lees ook:Jeugd Japan verliest interesse in seks
Lees ook:Nieuw: 3D knuffelkussen!
Lees ook:Geisha Ladies Night

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.