Vrouwen opgelet: op maat gemaakte naaldhakken!

Foto: KiBERA

Voor vrouwen die het graag (een paar centimeters) hogerop zoeken maar geen pijn willen lijden, heb ik goed nieuws: je kunt nu eenvoudig op maat gemaakte naaldhakken en pumps bestellen. En nog betaalbaar ook! Voor nog geen € 100 loop je voortaan met je neus in de wolken. Alsof je op comfortabele sneakers loopt. Je moet er alleen wel voor naar Tokio. Misschien gelijk 5 paar bestellen dan?

In 3D op maat gemaakt

De winkel waar je de naaldhakken op maat kunt laten maken heet KiBERA en heeft momenteel 2 vestigingen: in Tokio en in Sagamihara (vlakbij Tokio). Om perfect op maat gemaakte pumps te maken, worden je voeten eerst gescand met een 3D scanner. Daarna kun je de kleur en een basis design uitkiezen. Je kunt kiezen uit 10 verschillende kleuren en materialen, variërend van zwart tot felle kleuren of zelfs een luipaardprintje. Ook kun je kiezen uit 7 verschillende hakhoogtes. Kortom: de keuze is reuze!

3D scanner

De perfecte maat

Veel keuze!

Foto’s: KiBERA, Mogumi Osaka

Extra accessoires

Daarnaast kun je ook nog allerlei extra accessoires kopen om je pumps wat mee op te leuken: van strikjes tot kraaltjes, je kunt het zo gek niet bedenken. Handig is dat je deze versiersels er los bij kunt kopen en heel simpel aan je pumps kunt toevoegen of verwijderen. Nu moet ik toegeven dat ik als man zijnde weinig verstand heb van naaldhakken, laat staan van accessoires op naaldhakken, maar volgens mij is de Japanse vrouw over het algemeen wat meer gecharmeerd van strikjes dan de westerse vrouw.

Meer informatie

KiBERA heeft momenteel 2 vestigingen maar wil dit uitbreiden tot 50, allemaal in Japan. Het is niet bekend of er ook vestigingen buiten Japan komen. Wil je trouwens een uitgebreide pas- en meetervaring lezen van een echte ervaringsdeskundige, een vrouw dus, dan raad ik je aan dit Engelstalige blog te lezen.

Website KiBERA
Bron: Rocketnews24 

 

Lees ook:Japan opent eerste “knuffelcafé”
Lees ook:10 Bizarre uitvindingen uit Japan (1)
Lees ook:Hoera, wij gaan scheiden!
Lees ook:Bekijk Hiroshima door de ogen van een kat
Lees ook:Tokio niet meer in top 10 duurste steden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.