Nieuw: 3D knuffelkussen!

In een eerder blog heb ik al eens aandacht besteed aan het Japanse knuffelkussen (dakimakura). Dit levensgrote kussen met opdruk van -vaak- rondborstige dames in animestijl is niet bedoeld als seksspeeltje (hoewel het kussensloop afneembaar en uitwasbaar is…). Maar deze nieuwe 3D-variant maakt het verschil met een opblaaspop wel erg klein moet ik zeggen.

 

 

 

3D-borsten als melkkoe

Ja, da's 3D...

De dame in kwestie is Sonico, de mascotte van het Japanse bedrijf Nitroplus. Nitroplus maakt digitale ‘visual novels‘, dit zijn interactieve verhalen, vaak erotisch getint en in anime-stijl voor op de computer, tablets of smartphones. Sonico bestaat sinds 2007 en heeft sindsdien veel geld opgeleverd voor het bedrijf. Vooral door het maken van veel verschillende producten met Sonico en haar 2 pluspunten. De 3D dakimakura verschijnt in december 2012 op de Japanse markt en gaat naar verwachting veel geld in het laatje brengen.

En tja, wat je er dan precies mee moet? Ik had een vaag vermoeden, maar de promotiecampagne brengt me tot nieuwe inzichten…

Bron: RocketNews24

Lees ook:Eenzaam? Neem een knuffelkussen!
Lees ook:Sony lanceert nieuwste product: het cassettebandje!
Lees ook:Netflix komt naar Japan
Lees ook:Japanse whisky gaat de ruimte in
Lees ook:Live2D nieuwe stap in animatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.