Kostuums Michael Jackson te zien in Tokio

Tentoonstelling kostuums Michael JacksonIn Tokio kun je van 18 oktober t/m 12 november veel bekende kostuums en attributen van Michael Jackson bewonderen. Deze tentoonstelling reist tot en met december 2012 langs enkele grote steden over de hele wereld. Je kunt er veel bekende jasjes, waaronder het jasje dat hij droeg in de Thriller-clip, en de beroemde witte glitterhandschoen van dichtbij bekijken. Sterker nog: je kunt ze kopen!

Tentoonstelling en veiling

glitter handschoen Michael Jackson

Handschoen met kristallen

De tentoonstelling begon in mei dit jaar in Santiago, Chili. Daarna reisden zijn kostuums naar Newbridge in Ierland en naar Londen. Na Tokio eindigt de tentoonstelling in Los Angeles. Op 2 december worden de kostuums en attributen geveild in Beverly Hills als onderdeel van de jaarlijkse ‘Icons & Idols’ veiling bij ‘Julien’s Auctions Beverly Hills Gallery’.

Even sparen?

Dus als je nog een leuk aandenken van de King of Pop op de kop wilt tikken. Dan moet je er nu bijzijn! Sommige kostuums zijn bijna net zo beroemd als MJ himself, dus met een paar tientjes kom je er hoogstwaarschijnlijk niet.

Zo kun je onder andere bieden op dit kekke jasje dat Michael droeg tijdens zijn bezoek aan President Bush (senior) in het Witte Huis:
witte huis jasje Michael Jackson

> Bekijk hier meer kostuums en attributen die op de tentoonstelling te zien zijn

 

Lees ook:Burger King in Japan komt met rode hamburger
Lees ook:Japanse tentoonstelling in Textielmuseum Tilburg
Lees ook:Tokio in lego
Lees ook:SieboldHuis in Leiden krijgt onderscheiding van Japan
Lees ook:Museum over Snoopy in Tokio vanaf maart 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.