Japanner overleden na maken selfie

Er zijn talloze dingen die je kunt doen die gevaarlijk zijn en waar je mogelijk je leven bij kan verliezen. Maar het maken van een selfie? Dat klinkt behoorlijk ongevaarlijk. Toch is er Japanner dodelijk verongelukt na het maken van een selfie bij de Tai Mahal in India.

Een Japanse toerist viel van een trap bij de Tai Mahal toen hij een selfie wilde maken van zichzelf en het wereldwonder. Hij belandde in het ziekenhuis, maar overleed later op de dag daar alsnog.

Het risico van het maken van een selfie is dat je niet goed op je omgeving let. De toeristen schuifelen heen en weer om de perfecte plek te krijgen zodat ze niet alleen hun zelf maar ook iets moois op de achtergrond staat.

Het is echter niet dat je veel beweegt en je zou denken dat een dodelijke selfie voor het eerst is gebeurd. Niets is echter minder waar, want het is al vaker voorgekomen. Iemand schoot zichzelf per ongeluk in het hoofd tijdens het maken van een selfie met een pistool en een andere persoon werd opengereten nadat die op de foto ging met een stier. Pas dus op bij het maken van een selfie!

Lees ook:Selfie stokken verbannen van Japanse stations
Lees ook:Rechtszaak tegen Japanse artiest voor maken vagina-kayak
Lees ook:Tokio gaat veel meer rookruimtes creëren
Lees ook:Klimseizoen mount Fuji begonnen; gratis Wifi aanwezig
Lees ook:Moederdag in Japan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.