Uitslag poll #1: Vakantie naar Japan

In de eerste poll op dit blog was het de vraag of je wel eens op vakantie naar Japan zou willen gaan. Aangezien dit blog over Japan gaat zal het je niet verbazen dat best veel mensen graag naar dit land zouden reizen. Maar hoeveel waren het er precies?

De poll gaf drie verschillende keuzes op de vraag: Zou jij op vakantie gaan naar Japan? Je kon met ‘Ja’ of met ‘Nee’ antwoordden en als je het nog niet zeker wist met ‘Misschien.’

De overgrote meerderheid gaf aan graag naar Japan te gaan. Met 64 van de 85 stemmen geeft 75% van de bezoekers aan dit land te willen bezoeken.

Er waren ook nog eens 10 stemmen, oftewel 12% van het totaal, die het overwegen om op vakantie in Japan te gaan. Toch zijn er ook een aantal, 11 mensen en dus 13% van de bezoekers, die dit niet zouden willen.

Toch wil dus het overgrote deel wel eens Japan bezoeken en dat is helemaal niet gek. Met het lekkere eten en de prachtige cultuur is een vakantie naar Japan een onvergetelijke ervaring. Of heb jij een andere reden waarom je zou willen gaan? Laat het weten!

Zit je nu te balen dat je bent vergeten te stemmen in de poll en zo je mening niet hebt kunnen geven? Of kom je hier voor het eerst en is de poll dus al gesloten? Maak je geen zorgen, want er is alweer een andere poll om in te stemmen!

Lees ook:Uitslag poll #2: Welk seizoen van Japan is het beste
Lees ook:De seizoenen in Japan: Zomer
Lees ook:Japan verlaagt mogelijk stemleeftijd
Lees ook:Japan geeft meer aandacht voor zeven toeristische routes
Lees ook:De seizoenen in Japan: Lente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.