Uitslag poll #2: Welk seizoen van Japan is het beste

De afgelopen tijd konden jullie stemmen tijdens welk van de vier seizoenen jullie het liefst op vakantie naar Japan zouden gaan. Elk van de vier seizoenen heeft daarvoor een flink artikel gekregen om mogelijk jullie te overtuigen dan te willen gaan. Nu zijn de stemmen echter geteld: welk jaargetijde is het meest populair?

Met tien stemmen, wat 56% van het gehele aantal was, is duidelijk de lente het seizoen waarin we het liefst naar Japan gaan. Hier volgen we de rest van de toeristen uit de hele wereld mee, want de meeste toeristen bezoeken Japan in de lente. Het is dan ook een lekker seizoen met aangename temperaturen en niet zoveel regen. Daarbij staat de sakura, de roze kersenbloesem, begin april vol in bloei en die zorgt voor prachtige plaatjes en vrolijke inwoners.

Op gepaste afstand volgt met drie stemmen de herfst als tweede seizoen om Japan te bezoeken. Het is duidelijk dat wij Nederlanders niet zulke hoge temperaturen willen, want ook in de herfst is het niet heet in Japan en regent het soms erg veel. Of zou het toch meer aan het natuurschoon liggen? De herfst kleurt de bomen namelijk in allemaal prachtige kleuren, een goede manier om van Japan te kunnen genieten.

De rest van de stemmen ging naar de opties om helemaal niet naar Japan te willen of geen voorkeur te hebben. Daarnaast kreeg de zomer maar één stem als favoriet seizoen en heeft de winter geen enkele stem mogen ontvangen. Bekijk hieronder de volledige uitslag! Ben je tevreden met de uitkomst?

Wanneer zou je het liefst naar Japan gaan?

  • Lente: 10 (56%)
  • Zomer: 1 (6%)
  • Herfst: 3 (17%)
  • Winter: 0 (0%)
  • Geen voorkeur: 2 (11%)
  • Helemaal niet: 2 (11%)
  • Totaal aantal stemmen 19 (100%)

Lees ook:De seizoenen in Japan: Herfst
Lees ook:De seizoenen in Japan: Lente
Lees ook:De seizoenen in Japan: Winter
Lees ook:Uitslag poll #1: Vakantie naar Japan
Lees ook:De seizoenen in Japan: Zomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.