Museum over Snoopy in Tokio vanaf maart 2016

Toegegeven, in Tokio kun je van alles doen. Veel is echter typisch Japans en dus heb je misschien wel zin om iets compleet anders te ondernemen. Als je volgend jaar naar Japan gaat is een bezoek aan het nieuwe museum over Snoopy dan misschien wel het overwegen waard!

Het museum zal zich vestigen in de wijk Roppongi, een populaire wijk voor uitgaan in de avond. Vanaf maart 2016 tot en met september 2018 kun je daar echter ook een museum vinden met de originele tekeningen van bedenker Charles M. Schulz.

Maar waarom komt Snoopy in vredesnaam naar Japan toe? Je zou het misschien niet verwachten, maar hij is nog best populair in Japan. Er is al eerder een expositie geweest van Snoopy en ook de aankomende film wordt in december in Japanse bioscopen getoond.

Als je dit nou echt heel leuk lijkt is het misschien wel handig om van te voren kaarten te kopen. Toen ik naar Japan ging, hoorde ik over het Ghibli museum en wilde daar graag heen. Je moet kaarten reserveren, maar tot mijn verbazing waren die al uitverkocht. En we zouden pas over twee maanden gaan! Vanaf december zijn de kaartjes voor het Snoopy museum al te koop. Als het populair blijkt te zijn; wacht niet te lang met reserveren.

Foto: Mark Anderson via flickr

Lees ook:Japanse markt op 24 mei in Leiden
Lees ook:Nieuw museum in Japan toont toiletten
Lees ook:Wijk in Tokio houdt walvisvlees festival
Lees ook:Entreeprijs Vredesmuseum in Hiroshima verviervoudigd; blijft goedkoop
Lees ook:Oosterse dagen in Museum Klok & Peel 22 en 23 augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.