Japan loot onder andere Syrië voor kwalificatie WK voetbal

Onlangs is de loting geweest voor de Aziatische kwalificaties van het WK 2018 in Rusland. Japan lootte daarbij niet heel positief, want het moet onder andere naar Syrië en Afghanistan toe om een plekje op het WK veilig te stellen. Al is het nog maar de vraag of die wedstrijden in deze onrustige landen gespeeld kunnen worden of dat er uitgeweken moet worden naar een buurland.

De andere tegenstanders van Japan, waar Honda de vroegere speler van VVV Venlo voor uitkomt, zijn Singapore en Cambodja. Deze twee zijn op papier de wat zwakkere tegenstanders van de poule. Echter alleen de groepswinnaars en de beste nummers twee plaatsen zich voor de volgende kwalificatie ronde en voor de Azië cup in 2019. Veel fouten kan Japan zich dus niet veroorloven.

Lees ook:Japanners eten helemaal niet zo veel rijst
Lees ook:Anime gezien: Kuroko No Basket
Lees ook:John Travolta komt uit de kast als… boomliefhebber!
Lees ook:Oranjevrouwen in achtste finale WK tegen Japan
Lees ook:Kyoto gekozen tot beste stad om te bezoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.