Japan geeft meer aandacht voor zeven toeristische routes

Als je op vakantie naar Japan gaat is de de kans groot dat je kiest om eerst naar Tokio te gaan, om vervolgens te reizen naar Kyoto en tussenliggende hoogtepunten. Deze gouden route is namelijk zeer populair onder toeristen, maar Japan zou graag zien dat we ook andere gedeeltes van Japan gaan bekijken.

Om deze zeven gebieden aantrekkelijker te maken voor toeristen, heeft de overheid een aantal verschillende maatregelen op het oog. Er worden meer borden in het Engels neergezet en er komen veel meer gratis Wifi-plekken. Hierdoor zouden toeristen bijvoorbeeld gemakkelijker de weg moeten kunnen vinden. Ook wil de overheid op bepaalde plekken het openbaar vervoer gratis komen, een fijne ontwikkeling voor mensen die wat krapper bij kas zitten.

Toch zijn die maatregelen leuk en aardig, maar de toeristen moeten wel bekend zijn met de andere regio’s van Japan. Als je er niet van hoort kun je er natuurlijk niet heen gaan. Daarom gaat de overheid van Japan financieel meehelpen om reclame te maken voor de verschillende routes.

Dit is allemaal deel van nieuwe plannen die zijn bedoeld om meer toeristen naar Japan te lokken, het is het doel om meer dan twintig miljoen mensen het land te laten bezoeken. Daar is Japan nu nog een stuk van verwijderd en dus worden er onder andere nieuwe trekpleisters in het zonnetje gezet.

Lees ook:Premier Abe wil meer toeristen naar Japan
Lees ook:Nieuwe medische website voor reizigers in Japan
Lees ook:Gedoe om budget Olympisch Stadion in Tokio
Lees ook:Plannen voor groei toerisme in Japan in de maak
Lees ook:Populaire trekpleister bij Hakone gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.