Dit is pas een tuinkabouter!

Doe eens een Brachiosaurus cadeau

"Is het een cadeautje?"

Heb je binnenkort een verjaardagsfeestje en weet je niet wat je cadeau moet geven? Geef dan eens een tuinkabouter cadeau. Niet zo’n lullig mannetje met rode puntmuts en baard, maar een levensgrote Tyrannosaurus Rex of een Brachiosaurus van 18 meter hoog! Batman of Superman behoort ook tot de mogelijkheden. En je bestelt het gewoon online, bij Yahoo! Japan. “Het is een cadeautje, kunt u het voor me inpakken?”

Blikvanger

Je kunt zo’n enorme blikvanger natuurlijk ook gewoon voor jezelf kopen. Troeft de buurman je al jaren af met het nieuwste en duurste model auto voor zijn deur? Met een Brachiosaurus in jouw tuin kan hij twee Bugatti’s en een Ferrari kopen, maar geen mens die dát nog opvalt! Hang ook nog een superman aan de gevel en zet Mike Tyson voor de deur, en je huis wordt de meest populaire, toeristische trekpleister van de omgeving. En je hoeft niet bang te zijn dat hij gejat wordt, want je nieuwe tuinkabouter weegt 3.000 kilo.

Doe Batman of Superman cadeau

Levensgrote Batman of Superman

Reuze keuze

Bij Yahoo! Shopping Japan nemen ze de de slogan ‘de keuze is reuze’ wel erg letterlijk. Vind je een Brachiosaurus van 18 meter toch iets te gek, dan kun je ook een iets bescheidener Mammoet van ‘slechts’ 10 meter hoog, of een Triceratops van ruim 2 meter hoog kopen. Maar goed, dan maak je wel wat minder indruk natuurlijk. Hoewel het nog altijd beter is dan zo’n Hollandse tuinschuiver.

En als je je afvraagt hoe je zo’n gigantisch monster in de kofferbak krijgt, niet over nadenken want het wordt gewoon thuis bezorgd! Duurt wel een maandje dus het is geen last-minute aankoop. Maar dat is het vanwege de prijs (de Brachiosaurus kost omgerekend € 76.000) toch al niet.

Triceratops en Mammoet

De Triceratops en Mammoet zijn 'iets kleiner'.

Bron: IT-Media
Bestel zelf een aardigheidje op Yahoo! Shopping Japan.

Lees ook:Cadeau voor 100-jarigen wordt wegbezuinigd in Japan
Lees ook:Tokio gaat veel meer rookruimtes creëren
Lees ook:Animecon 2015 van 12 tot en met 14 juni in Den Haag
Lees ook:Tokyo Sky Tree
Lees ook:Zaterdag 3 oktober Japanse markt TomoFair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.