Categorie: "Televisie"

Netflix komt naar Japan

Bij ons in Nederland kunnen we al bijna twee jaar films en series op de online streamingdienst Netflix kijken. Lang niet elk land heeft echter deze mogelijkheid en Japan is er daar één van. Daar komt nu echter verandering, want vanaf 2 september komt Netflix ook naar het verre oosten.

Te zien op tv: De robot als mens

In Japan wordt er heel anders naar levensechte robots gekeken dan in het Westen. Wij zijn er stiekem een beetje bang voor en ze maken ons ongemakkelijk. Japanners houden echter wel van dit type robotten en vanavond wordt uitgebreid stilgestaan bij in die instelling in het programma Tegenlicht, om 21:05 op NPO 2.

Filmpje: Japan got talent (2)

Japan got talent, glazen bol, vingervlug, truc, talentenjachtVanavond zit half Nederland weer voor ‘The Voice Of Holland’. Bij mijn weten is dat programma nog niet verkocht aan Japan, maar het fenomeen ‘talentenjachten’ is ook daar niet onbekend. In dit filmpje wekt een Japanse jongen de illusie dat hij een glazen bol laat zweven. Een simpele truc maar perfect uitgevoerd door ongelooflijke vingervlugheid en controle!

Filmpje: Japan got talent (1)

Japan got talent, talentenjacht, dans, videoVanavond zit half Nederland weer voor ‘The Voice Of Holland’. Bij mijn weten is dat programma nog niet verkocht aan Japan, maar het fenomeen ‘talentenjachten’ is ook daar niet onbekend. In dit filmpje maakt een Japans talent van dans, vechtsport en videoprojectie een spectaculaire show!

 

Topless model in Toyota reclame schokt kijkers

Topless model in commercial ToyotaTelevisie kijkend Japan viel onlangs massaal van de bank af toen de nieuwste commercial van Toyota voorbij kwam. “Beetje free publicity kan geen kwaad in deze moeilijke tijden” moeten ze bij Toyota hebben gedacht, en hoe krijg je dat in Japan voor elkaar? Juist, met blote borsten. Geen getekende mangaborsten maar eh… échte borsten.

Justin Bieber houdt niet van sushi?

Justin Bieber houdt niet van sushi?

Sushi-fever Bieber?

Voor de tweede keer in 15 maanden zet tieneridool Justin Bieber voet op Japanse bodem. Maandag landde hij, vergezeld van Selena Gomez, op de luchthaven Narita nabij Tokio. Ze werden opgewacht door ruim 600 gillende fans. Tijdens een tv-optreden in het populaire programma “Waratte Ii Tomo” waagde Justin zich aan de sushi. Maar of hij dat nu echt lekker vond…?