Houd je hoofd koel deze zomer!

Laat de zomer maar komen

De zomer in Nederland is nog wat aan de koele kant, maar mocht Gerrit Hiemstra volgende week een hittegolf aankondigen dan moet je deze gadget uit Japan zéker in huis hebben! Het ziet er misschien een tikkeltje bizar uit, maar als iedereen op straat loopt te puffen van de hitte, wandel jij zalig door het park of in de stad met een heerlijk, fris briesje in je gezicht. En het mooie is, de zon zorgt voor de frisse bries!

 

 

 

close-up ventilator en zonnecellen

Ventilator op zonne-energie

De ventilator in de klep van de cap wordt namelijk aangedreven door zonne-energie. Bovenop de klep zijn twee mini-zonnecellen geplaatst die de energie leveren voor jouw frisse windje in de zinderende hitte. Het is zo’n gadget die bij de eerste aanblik op je lachspieren werkt, maar als je er even over nadenkt de perfecte oplossing lijkt te zijn.

En ok, ook als je het nut ervan inziet blijft het op z’n minst een dubieus gezicht, maar in ieder geval wel een koel gezicht.

Deze ‘coole caps’ zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, zwart en geel. Met de Nederlandse markt is kennelijk nog geen rekening gehouden.

 

 

 

Lees ook:Zonne-energie moet Japan redden
Lees ook:Japanse bedrijven investeren in windenergie
Lees ook:Japan wil nu echt af van kerncentrales
Lees ook:Japanse man loopt met parasol op straat
Lees ook:Al 16 doden door hittegolf Japan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.