Nieuwe anime van Dragon Ball in juli

Dragon Ball en vooral de opvolger Dragon Ball Z was een zeer populaire anime, niet alleen in Japan maar ook in Nederland. Voor fans van de serie is er goed nieuws, want Dragon Ball Super is te zien vanaf juli en gaat verder waar het verhaal is gebleven.

Het is alweer een tijdje geleden dat er een nieuwe anime verscheen. In 2009 was er wel Dragon Ball Kai te zien, maar dat was niet meer dan een remake van de eerdere series. Dragon Ball Z, die ten einde kwam in 1996, was de laatste echte serie.

Dragon_Ball_2

Daar komt nu verandering in, want Dragon Ball Super vervolgt het verhaal. Het begint een paar jaar na het gevecht met Majin Boo en bekende helden als Goku zijn weer aanwezig.

Er is nog meer goed nieuws, want Akira Toriyama, de schrijver van de manga, neemt het verhaal van Dragon Ball Super op zich. De nieuwste anime lijkt dus echt volwaardig te worden, wie kan daar ook niet op wachten?

Foto: Jesmar via Wikimedia Commons

Lees ook:Dragon Ball Z komt terug!
Lees ook:Anime gezien: Sword Art Online (Seizoen 1)
Lees ook:Anime gezien: Haikyuu
Lees ook:Acht arrestanten in Japan voor oplichten op dating sites
Lees ook:Anime gezien: Kuroko No Basket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.