In Japan kun je nu eten tussen de dinosauriërs

Japan staat al behoorlijk bekend om zijn ietwat vreemde cafés en restaurants waar je wat kunt eten of een drankje doen. Je kunt in een maid café kijken naar de mooie outfits van vrouwelijke obers. of lekker gaan knuffelen met katten in het kattencafé. Toch is er ook altijd iets nieuws te verzinnen en nu is er een restaurant bijgekomen waarin je tussen de dinosauriërs dineert.

Deze week opende namelijk Dinosaur – Ancient Times Restaurant and Bar in Yamato, ten zuidoosten van Tokio. Je kunt hier vooral verschillende vleesmaaltijden eten, zoals een hamburger, biefstuk of curry al zal een salade ook wel te vinden zijn.

De kans is echter groot dat je niet voor het eten komt, maar voor de dinosauriërs. Die zijn natuurlijk niet echt, maar zien er toch best redelijk uit op de foto’s op de website. Het begint al bij de ingang die lijkt op de mond van een Tyrannosaurus Rex en daarna zijn er een twintigtal metersgrote beelden. Sommige daarvan kunnen ook echt bewegen of geluiden maken. Het coolste is misschien wel dat een aantal van hen een zadel hebben waardoor je op ze kunt ‘rijden’.

Hoewel ikzelf dit restaurant niet heb bezocht, ben ik wel in een soortgelijke eetgelegenheid geweest in Thailand. En dat was best aan te raden, ze vroegen daar wel meer dan gemiddeld voor een maaltijd maar de sfeer maakte dat voor een groot deel goed. Als je dus in Yamato bent, is dit zeker de moeite waard om te overwegen!

Lees ook:Organisch eten in een boomhut
Lees ook:Plastic eten als menukaart
Lees ook:Bordspel: Takenoko
Lees ook:Tenminste 24 doden door zwaarste regenval ooit in Japan
Lees ook:Wat boeken toeristen in Japan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.